[ preskočiť na obsah ]
Pension Zachej - relax formou zážitku
Úvod | |Kniha návštev
slovenskydeutschenglishfrançaispolskynederlands

Špeciálna ponuka

Romantický víkend Školenie Špeciálna ponuka

Počasie

Aktuálne Dnes Zajtra
cloudy

22:58 h2°C

showers

11.02.20142°C/7°C

showers

12.02.2014-2°C/3°C

Vychýrene sú divadelné predstavenia bratislavských divadelných súborov a Radošinského naivného divadla, na ktoré sa len ťažko zoženú lístky, či koncerty v Hudobnom pavilóne priamo v parku.

Stiahnite si brožúrku
najvýznamnejších kultúrno-spoločenských a športových podujatí na rok 2007 v Piešťanoch vo formáte pdf.

Pre prezeranie pdf súborov je nutné mať nainštalovaný Adobe Acrobat Reader, ktorý stiahnete tu.

Kultúra

V Piešťanoch, meste s rytmom mestečka no možnosťami veľkomesta, je aj možnosť kultúrneho vyžitia na veľmi dobrej úrovni. Nájdete tu všetko od klubov až po divadlo, od pubov až po galérie od „produkcie na moste“ až po open air festivaly. Plesy, tanečné večery, vystúpenia folklórnych súborov a iné kultúrne a umelecké podujatia  patria tiež ku koloritu mesta.

Divadlo

Moderný, impozantný architektonický skvost uprostred rozsiahleho parku, je centrom kultúrneho a spoločenského života Piešťan. Dom umenia tu organizuje koncerty, medzinárodné festivaly a ďalšie kultúrno-spoločenské aktivity: divadla, filmu, televíznych show, kongresov a sympózií, výstav a pod.

Umenie

Mesto je priam posiate galériami či už modernými vo vychýrených podnikoch alebo profesionálnymi, konanými v exkluzívnych priestoroch. Unikátnou je sochárska galéria vo voľnej prírode, keď sochami významných slovenských a zahraničných umelcov, je posiaty celý park na kúpeľnom ostrove.

Hudba

Piešťany ako mesto hudby usporiadáva ročne aj niekoľko významných koncertných podujatí vážnej hudby ako aj festivaly modernej hudby pre mladých. Festivaly ako Hodokvas alebo Country lodenica sa pýšia nevídanou návštevnosťou.

Hotel penzión ZACHEJ Piešťany © 2007 All right reserved design: word & image 2007 TYPO3 implementation: KIOS